Mézes Janka

Klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus

A Pécsi Tudományegyetemen 2011-ben végeztem pszichológusként, fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. Két évet iskolapszichológiai területen tevékenykedtem a Szekszárdi Kistérségben, majd rövid időt Nevelési Tanácsadás területén. Főként tanulási-, beilleszkedési- és magatartási nehézségekkel küzdő gyermekek és serdülők pszichológiai vizsgálatával, tanácsadásával foglalkoztam. Gyermekvédelemben főként hátrányos helyzetű fiatalokkal, nevelőszülőknél, lakásotthonokban élő gyermekekkel végeztem szakértői tevékenységet, pszichoterápiás ellátást.

2013-2015 között a Pécsi Gyerekklinika Neuropszichiátriai Osztályán dolgoztam gyerekekkel, serdülőkkel és szüleikkel, családjukkal osztályos, diagnosztikus, terápiás formában. Gyermekekkel végzett munkám során a család került az érdeklődésem fókuszába, így családterápiás módszerben képződöm. Aktuálisan a Családterápiás Egyesület családterapeuta képzésének végső, szupervíziós szakaszánál tartok. 2015-ben Pécsi Tudományegyetemen klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológusi vizsgát tettem. 2015 óta Pécsváradi Pedagógia Szakszolgálatban végzek nevelési tanácsadás keretén belül gyermekekkel pszichodiagnosztikát és pszichoterápiát és szakértői tevékenységet (kognitív képességmérést).

2016 óta pszichológusként a Vizelési Tréning Program szakmai csapatának (orvos, gyógytornász, pszichológus) tagja vagyok, mely a nappali vizelési zavarokkal, mint a becsepegés, inkontinencia, gyakori és sürgető vizelési ingerek, vizelettartogatással küzdő gyermekek, szüleik, gondozóik és a velük foglalkozó szakemberek számára nyújt szakmai segítséget.

2016 óta a Pécsváradi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatban, mint családkonzulens koterápiában család- és párkonzultációt és családterápiás ellátást nyújtunk, nevelési problémákkal, a párkapcsolati ill. családon belüli kapcsolati problémákkal küzdő, vagy krízisben lévő családok számára.

Várom mindazon szülők jelentkezését, akiknek gyermeke:

- magatartási, beilleszkedési, tanulási problémákkal küzd,
- szobatisztaság kialakulása késik vagy visszaesést tapasztal,
- túlságosan félénk, visszahúzódó,
- gyakran lehangolt, szomorú, evési, alvási problémái vannak,
- önsértései vannak, krízis helyzetben van, nehéz életesemények (veszteség, baleset, gyász) érték
- valamint családi konfliktusokkal
és egyéb problémákkal küzdenek, melyben úgy érzik, hogy szakmai segítségre van szükségük, valamint olyan családok, párok jelentkezését is, akiknek valamilyen gyereknevelést érintő problémája van, vagy a családi rendszerben érez kapcsolati problémákat, feszültségeket, melyben segítségre lenne szükségük, tanácsot kérnek.

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36304603049

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: