Pintér Dóra

Szupervízor, közgazdász
Pintér Dóra vagyok, jogi szakokleveles közgazdász és szupervízor. Közgazdász diplomámat a Tessedik Sámuel Főiskolán, jogi szakokleveles diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Közel 15 évet dolgoztam multinacionális környezetben, banki szférában. Jelenleg pedig egy szekszárdi nagykereskedelmi és gyártó vállalat gazdasági osztályán dolgozom. Napi munkavégzésem során a gazdasági kérdések megoldásán túl azok a helyzetek inspirálnak leginkább, amikor másokat tudok motiválni céljaik elérésében, támogatni munkájukban és látni a fejlődés, változás örömteli pillanatait.
Ezen érdeklődésem vezetett el a szupervízióhoz. Szupervízorként a Károli Gáspár Református Egyetemen képződtem. Szupervízióval 2013 óta foglalkozom. A szupervíziót hivatásomnak tekintem. Célom, abban támogatni a hozzám forduló szakembereket, hogy képesek legyenek jobban megismerni saját szakmai személyiségüket, tudatosítani szakmai működésmódjukat és ezáltal képessé váljanak minél teljesebb és önazonosabb karriert építeni maguknak.Jelenleg a főállásom mellett egyéni és csoport szupervíziós folyamatokat vezetek a for-profit és szociális területen dolgozó szakemberek részére. Aktív tagja vagyok a Magyar Szupervízorok és Szupervízor Coachok Társaságának és ennek keretében jogosult vagyok <strong>akkreditált (kredit pontos) szupervíziós folyamatokat is vezetni a szociális szféra szakemberei(segítő foglalkozású szakemberek, szociális munkások, intézményvezetők) részére.
Mi a szupervízió?
A szupervízió szakmai kérdésekkel, kihívásokkal, elakadásokkal és dilemmákkal foglalkozik. A szupervízió nem terápia, nem tanácsadás, hanem egy olyan lélektani munkaforma, melynek célja a személyes-, szakmai- és szervezeti kompetencia- és hatékonyságnövelés. A szakmai személyiség, a szakmai önismeret és az érzelmi intelligencia fejlesztésének egyik leghatékonyabb módszere.Elősegíti a tanulást, a fejlődést és a személyes hatékonyság növekedését, valamint a mai felgyorsult világunkban oly fontos mentális egészség megőrzését és a munkahelyi kiégés megelőzését.
Mindig egy folyamat, mely egyéni vagy csoportos formában zajlik.
Olyan szakembereknek, vezetőknek ajánlom a szupervíziót, akik

- szívesen megismerkednek egy új szakmai kompetencia – fejlesztő módszerrel; tanulni, fejlődni szeretnének
- új célok megvalósításán gondolkodnak, döntés előtt állnak a karrierjükben
- tudatosítani szeretnék magukban a szakmai működésüket, ami által növelhetik hatékonyságukat és javíthatják a közérzetüket
- munkahelyi (szervezeti, munkatársakkal vagy kliensekkel, ügyfelekkel kapcsolatos) nehézségei, dilemmái vannak,
- vezetői képességeiket, készségeiket fejleszteni szeretnék
- a kiégés jeleit tapasztalják magukon,
- szeretnék megteremteni az optimális egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Hiszem és vallom, ha szakemberként jól érezzük magunkat a bőrünkben, olyan munkánk, hivatásunk van, melyet lelkesedéssel, megelégedéssel végzünk, akkor képessé válunk a mindennapokat is kiegyensúlyozottabban megélni, problémáinkat, nehézségeinket hatékonyabban, rugalmasabban kezelni.
Szupervíziós folyamattal kapcsolatos további információk a + 36 30 419 9684-es telefonszámon érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: