Munkatársaink

Demeter Andrea

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken lehetséges: 06-30/563-5995, demeter.pszichologus@gmail.com

Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus
Szakpszichoterapeuta
Pár-és családterapeuta
Igazságügyi szakértő

2012-ben okleveles pszichológus, 2016-ban felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képesítést szereztem, majd 2018-ban pár- és családterapeutaként, valamint 2020-ban pszichoterapeutaként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi és Általános Orvostudományi Karain. 2022-ben pedig az ELTE és az Igazságügyi Minisztérium szakképzésén Igazságügyi pszichológus szakértő diplomát szereztem.

Jelenleg mind osztályos, mind ambuláns szakellátásban dolgozom, valamint 2016 óta látom el magánrendelésen pácienseimet.


Várom jelentkezését főként olyan egyéneknek, pároknak vagy családoknak, akik:

 • krízisben, élethelyzetükben vagy veszteségükben elakadtak
 • érzelmi, szorongásos, pánik, fóbiás tünetek kezelését szeretnék
 • testi tüneteiknek, betegségeiknek lelki oka vagy következménye lehet
 • memóriabeli, figyelmi, vagy más neuropszichológiai problémában kérnek segítséget
 • önismereti, személyiségfejlesztés iránti igényük van
 • párkapcsolati, családi nehézségeikben elakadtak

Az árak és az időtartam tájékoztató jellegű, ezzel kapcsolatban kérem, érdeklődjön a megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Debulay-Nagy Melinda

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken lehetséges: 06-20/9182-005

Pszichológus

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, majd az egészségügyben dolgoztam több területen: több évig voltam pszichiátrián, majd egészségfejlesztési irodában tevékenykedtem. Jelenleg gyermekvédelemben, felnőttekkel és gyermekekkel dolgozom.

Egészségfejlesztés területén eltöltött idő alatt sokat foglalkoztam életmód váltással, veszteség feldolgozással, szülői szereppel, neveléssel kapcsolatos nehézségekkel, élethelyzeti/életvezetési krízisek megoldásának elősegítésével, erőforrás feltárással és reziliencia fejlesztésével, stresszel való megküzdéssel, kommunikáció fejlesztéssel minden korosztályban.

Pályám során egyre többször találkoztam szorongó, magatartás problémás gyermekekkel. Azért, hogy hatékonyan tudjak segíteni kognitív és viselkedésterápiás eszközöket tanultam. Munkám során egyre többször találkoztam olyan esetekkel, amikben a veszteséggel való megküzdés okozott problémát, ez inspirált a gyászcsoport vezetői képesítés megszerezésére.


Gyerekek/serdülők esetén várom a jelentkezést:

 • szorongás, hangulati problémák
 • magatartás problémák
 • veszteség feldolgozás esetén

Felnőttek/serdülőkkel kapcsolatban:

 • fejleszteni szeretné kommunikációs készségeit
 • nehezen küzd meg a mindennapi stresszel
 • neveléssel, szülői szereppel kapcsolatban kétségei vannak
 • életmódot szeretne váltani, de egyedül nehezen megy
 • többet szeretne tudni önmagáról
 • elakadt, nem tudja merre, hogyan induljon
 • veszteséggel küzd

Fodor Éva – Tartósan távol!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06-30/545-5225

Klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus ,
gyásztanácsadó

A Pécsi Tudományegyetemen 2011-ben végeztem pszichológusként, fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. Három évig a Pécsi Tudományegyetem Fejlődés – és Klinikai Pszichológia Doktori programjában vettem részt. Ezzel párhuzamosan 2011-től a Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Onkohaematológiai Osztályán dolgozom pszichológusként, mindmáig. 2014 óta e mellett a Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Neuro-pszichiátriai osztályán dolgoztam és ekkor kezdtem meg a Klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus képzésemet, melyben 2018 novemberében szakvizsgát szereztem. Az onkológiai betegségben küzdők és családjuk megváltozott élethelyzetében kívánom segíteni a gyerekeket, serdülőket, valamint szüleiket. A krízis, és a gyász, mint olyan terület szakmai érdeklődésem fókuszában áll. 2019-ben elvégeztem a Gyásztanácsadó képzést. Munkám másik részében a pszichés zavarokkal küzdő gyermekek és serdülők pszicho-diagnosztikáját és szupportív terápiáját végzem, melyhez szorosan hozzátartozik a szülőkonzultációs folyamat is.Várom azok jelentkezését, akiknek segítséget nyújthatok az alábbiakban:

 • Kisgyermekkori viselkedés-, érzelem és indulatszabályozási problémák, alvási nehézségek, beilleszkedési és tanulási nehézségek
 • szobatisztaság kialakulásában, illetve visszaesése körüli problémák
 • iskoláskori teljesítményproblémák, hangulati nehézségek, szorongás
 • serdülőkori krízishelyzet, hangulatzavar
 • krízishelyzetek, veszteség, gyász feldolgozás

Pintér Dóra – Jelenleg GYES-en!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06-30/419-9684

Szupervízor
Közgazdász

Pintér Dóra vagyok, jogi szakokleveles közgazdász és szupervízor. Közgazdász diplomámat a Tessedik Sámuel Főiskolán, jogi szakokleveles diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Közel 15 évet dolgoztam multinacionális környezetben, banki szférában. Jelenleg pedig egy szekszárdi nagykereskedelmi és gyártó vállalat gazdasági osztályán dolgozom. Napi munkavégzésem során a gazdasági kérdések megoldásán túl azok a helyzetek inspirálnak leginkább, amikor másokat tudok motiválni céljaik elérésében, támogatni munkájukban és látni a fejlődés, változás örömteli pillanatait.
Ezen érdeklődésem vezetett el a szupervízióhoz. Szupervízorként a Károli Gáspár Református Egyetemen képződtem. Szupervízióval 2013 óta foglalkozom. A szupervíziót hivatásomnak tekintem. Célom, abban támogatni a hozzám forduló szakembereket, hogy képesek legyenek jobban megismerni saját szakmai személyiségüket, tudatosítani szakmai működésmódjukat és ezáltal képessé váljanak minél teljesebb és önazonosabb karriert építeni maguknak.Jelenleg a főállásom mellett egyéni és csoport szupervíziós folyamatokat vezetek a for-profit és szociális területen dolgozó szakemberek részére. Aktív tagja vagyok a Magyar Szupervízorok és Szupervízor Coachok Társaságának és ennek keretében jogosult vagyok akkreditált (kredit pontos) szupervíziós folyamatokat is vezetni a szociális szféra szakemberei (segítő foglalkozású szakemberek, szociális munkások, intézményvezetők) részére.

Mi a szupervízió?
A szupervízió szakmai kérdésekkel, kihívásokkal, elakadásokkal és dilemmákkal foglalkozik. A szupervízió nem terápia, nem tanácsadás, hanem egy olyan lélektani munkaforma, melynek célja a személyes-,szakmai- és szervezeti kompetencia- és hatékonyságnövelés. A szakmai személyiség, a szakmai önismeret és az érzelmi intelligencia fejlesztésének egyik leghatékonyabb módszere. Elősegíti a tanulást, a fejlődést és a személyes hatékonyság növekedését, valamint a mai felgyorsult világunkban oly fontos mentális egészség megőrzését és a munkahelyi kiégés megelőzését.
Mindig egy folyamat, mely egyéni vagy csoportos formában zajlik.
Olyan szakembereknek, vezetőknek ajánlom a szupervíziót, akik:

 • Szívesen megismerkednek egy új szakmai kompetencia – fejlesztő módszerrel; tanulni, fejlődni szeretnének
 • Új célok megvalósításán gondolkodnak, döntés előtt állnak a karrierjükben
 • Tudatosítani szeretnék magukban a szakmai működésüket, ami által növelhetik hatékonyságukat és javíthatják a közérzetüket
 • Munkahelyi (szervezeti, munkatársakkal vagy kliensekkel, ügyfelekkel kapcsolatos) nehézségei, dilemmái vannak
 • Vezető képességeiket, készségeiket fejleszteni szeretnék
 • A kiégés jeleit tapasztalják magukon
 • Szeretnék megteremteni az optimális egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Hiszem és vallom, ha szakemberként jól érezzük magunkat a bőrünkben, olyan munkánk, hivatásunk van, melyet lelkesedéssel, megelégedéssel végzünk, akkor képessé válunk a mindennapokat is kiegyensúlyozottabban megélni, problémáinkat, nehézségeinket hatékonyabban, rugalmasabban kezelni.

Somogyvári Ildikó, PhD

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06-20/429-1492

Gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, integratív gyerekterapeuta

Pszichológusi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, 2002-ben. 2000 óta dolgozom nevelési tanácsadás területén, ahol gyermekekkel, családokkal, szülőkkel illetve gyermekcsoportokkal folytatok terápiát, fejlesztést, tanácsadást. 2008-ban klinikai szakpszichológusi szakvizsgát tettem, majd 2011-ben pszichológia doktori fokozatot (PhD)szereztem. A Magyar Családterápiás Egyesület családterapeuta képzésében vettem részt,illetve az Integratív Pszichoterápiás Egyesület integratív gyermekterapeuta képzését végeztem el, illetve a dinamikus szenzoros integrációs terápia (DSZIT) módszerét sajátítottam el. A fenti módszereken kívül a katathym imaginatív pszichoterápiát (KIP) is alkalmazom. Munkámat rendszeres csoportos és egyéni szupervízió mellett végzem. Magánrendeléskeretében felnőttekkel és gyermekekkel is foglalkozom.

Felnőttek jelentkezését várom, ha:

 • Életvezetési tanácsadásra van szükségük
 • Szorongással, depresszív hangulattal küzdenek
 • Olyan traumát, veszteséget szeretnének feldolgozni, melyről úgy érzik, hogy nagy hatással van lelki állapotukra
 • Párkapcsolati problémáik vannak

Gyermekek és serdülők esetén az alábbi problémák esetén várom jelentkezésüket:

 • Szorongás
 • Szobatisztasággal, táplálkozással, alvással kapcsolatos problémák
 • Magatartásproblémák
 • Nevelési nehézségek
 • Pszichés trauma feldolgozása

Sörös Ildikó

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06-30/261-5880

Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus
Pár-és családterapeuta
Pszichoterapeuta
Igazságügyi szakértő

Klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta végzettséggel rendelkezem. 1999 óta dolgozom az egészségügyben, emellett 2005 óta magánrendelésben foglalkozom egyénekkel és családokkal. Nehéz élethelyzetek vagy kifejezett lelki-érzelmi tünetek – elsősorban szorongásos és hangulatzavarok – esetén is vállalok konzultációt, szükség esetén pszichoterápiát.

Vida Krisztina

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06-20-355/4585

Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus
Igazságügyi szakértő

Vida Krisztina vagyok, klinikai szakpszichológus. Alap pszichológiai diplomám 2005-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, majd a Pécsi Tudományegyetemen képződtem tovább, 2010-ben felnőtt klinikai és mentálhigiéniás szakpszichológusként végeztem.
Pszichológusként munkámat a Tolna Megyei Balassa János Kórház Pszichiátriai osztályán kezdtem, ahol 5 évig dolgoztam osztályos és ambuláns betegellátásban egyaránt szereztem tapasztalatot.
Ezt követően a Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság alapellátó pszichológusaként tevékenykedtem 3 évig.
Jelenleg a Megyei Kórház pszichiátriai rehabilitációs osztályán, illetve gyermekvédelemben is dolgozom.
Szakmai életemben fontosnak tartom a rendszeres önképzést. Jelenleg a Családterápiás Egyesület családterapeuta képzés végső szupervíziós szakaszát fejeztem be.

Elsősorban felnőttek, családok és párok jelentkezését várom. Főbb tevékenységi köröm:

 • Életvezetési tanácsadás
 • Elakadt életvitel, életviteli problémák
 • Krízisoldás
 • Gyász, veszteség (magánéletbeli, munkahelyi stb.) válás
 • Progresszív relaxáció
 • Alap pszichoterápia (pl. szorongásos panaszok, pánik tünetek, depresszív hangulat)
 • Önértékelési, kommunikációs problémák
 • Olyan családi és párkapcsolati problémák, amelyeket önerőből nem tudnak megoldani

Kálóczi Andrea

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 5761 945

Addiktológiai konzultáns, szupervizor, MBA közgazdász

Kálóczi Andrea vagyok, szupervizor, közgazdász, addiktológiai szakember.

2000. óta vezetek egyéni és családkonzultációkat, majd 2013. óta szupervízorként is dolgozom, egyéni, team, ill. csoportos formában.

Végzettségeim: MBA közgazdász (BME, 2018), szupervizor (KRE, 2013), szociális munka MA (SE, 2009), addiktológiai konzultáns (SE, 2005), szociális munkás BsC (PTE, 2000).

Módszertani szempontból a pszichoanalízissel 1991-1993 között a CSAKIT csoportvezetői képzésén ismerkedtem, majd dinamikusan orientált egyéni terápiában Dr. Komlósi Piroskánál 2005-2009 között. A pszichodráma asszisztens képzést Dr. Zánkay András kiképző pszichoterapeutánál végeztem, majd 2001-2004 között a pécsi Megújulás Családterpiás Intézet családterapeuta képzésre jártam.

Lassan húsz éve vezetem a szekszárdi RÉV Szolgálat integrált szociális intézményét, mely szenvedélybetegek részére nyújt szociális ellátásokat. E mellett addiktológiai és szervezetfejlesztési szakértőként vettem részt több minisztériumi projektben. Több, mint 7 éve dolgozom szupervizorként magán, ill. szervezeti szinten. Tagja vagyok a Magyar Addiktológiai Társaságnak, az Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesületének és a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társaságának https://szupervizorok.hu/rolunk/tagsag/tagjaink/details/5/120

Elsősorban felnőttek, fiatal felnőttek, családok és párok jelentkezését várom.

Főbb tevékenységi köröm:

 1. Az addiktológiai tanácsadás, szerhasználati, vagy viselkedésbeli problémák esetén:
  • Felépülés, motiváció a leállásra,
  • Érzelmi-, és indulati zavarok,
  • Gyász, veszteség feldolgozása,
  • Döntési nehézségek, elakadások
  • Krízisintervenció
  • Konfliktuskezelés, kommunikációs problémák
 2. Az egyéni konzultációk mellett család-, és párkonzultációk a fent felsorolt esetekben.
 3. Szervezetek számára szupervízió, szervezetfejlesztés, stratégia menedzsment.

2019. december 17-én a Mária Rádió vendége voltam. A velem készített interjúban a tanácsadói munkámról beszéltem. Az interjú az alábbi linken található: https://mariaradio.podbean.com/e/beszelgetes-kaloczi-andreaval-a-rev-szolgalatrol-es-a-szenvedelybetegsegbol-valo-felepulesrol/

%d blogger ezt szereti: